Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Pewniak dnia

Post autor: fieldy » 02 maja 2009, 12:15

#3 Middlesbrough (+1) - United X 3,45

Długo myślałem nad tym meczem i w dalszym ciągu nie jestem do końca przekonany. Z jednej strony Boro, które walczy o utrzymanie, więc powinno walczyć, ale przed tygodniem z Arsenalem też mieli nóż na gardle i walki specjalnie nie było widać. United są kilka klas lepsi, ale są pewne okoliczności, które skłaniają [albo i nie, sam nie wiem :P] mnie do stawiania na niespodziankę. Po pierwsze już we wtorek jest rewanż z Arsenalem w LM, po drugie - z ostatnich 7 spotkań rozgrywanych w sobotę o 12:45 United wygrali tylko 1 [jeśli mnie pamięć nie myli], no i ta wspomniana walka o utrzymanie Boro. Boro, które u siebie z United często punktuje. Z Drugiej strony United walczą o tytuł, przed nimi jeszcze ciężkie mecze ligowe z City i Arsenalem, więc tutaj na pewno będą walczyć o 3 punkty. Wiem, że zamotałem, nie mogłem się zdecydować i jednak stawiam, że United wygrają 1 bramką. Często tak wygrywają na wyjazdach, na 9 wygranych poza OT, 7 wygrali 1 bramką. Będą się męczyć, ale ostatecznie Macheda zdobędzie tą bramkę :D

Wróć do „Bukmacherka”