Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Jarzinho » 03 maja 2009, 6:46

Powiem jasno jest 6 czy 7, wrócilem na chate. Real dostał taki wpierdal, że nawet mi nie jest go żal. Co smiesniejsze to i tak za mało. Ciezko cos napisac.
Jednak.......... Napisze. Evans to jest gość z przyszłoscia w Premiership, daje rade i koniec.
Pique nie wiem czy jest lepszy, ale to jest gość na miare pierwszego skladu Barcy jak i Hiszpanii.
Zajebisty transfer naszego Pepa. Co jak co ale nie spodziewalem sie ze ten gosc bedzie tym kim dzisiaj jest tzn. najlepszym naszym defensorem. To nie po euforii GD. Zazwyczaj był tym kim łatał wszystko, był tam gdzie niebyło Rafy czy Puyola. Nie wiem gdzie jest obecnie w rankingu, ktorego ja nie układam.
Mimo wszystkiego wypitego %%%% mam szacunek do Relau. k.... wygrali po poprzednim GD sporo, nie przegrali nic, jeden remis to zobowiązuje do szacunku(w penwym aspekcie).
Co godne zauwazenia byly momenty, ze chcieliscie isc na otwarta gre z Barca. To jest jak wyciaganie Titanica i tak byscie nie dali rady, ale chcieliscie.
Nie wiem kto jest bardziej zmeczony sezonem, ale Rela wygladał jak Olaf w przerwie.

Sorki za błedy(jesli były) godzina robi swoje, % robia swoje.

Wróć do „Hiszpania”