Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: (L)oczkerson » 03 maja 2009, 11:16

fieldy pisze:
(L)oczkerson pisze:Dani Alves mogli pokazać zdecydownie więcej :roll:
Przecież prawie bramkę strzelił :lol2:
Niby tak, ale nie latał do ofensywy raz za razem, nie oskrzydlał Messiego jak zazwyczaj, co mnie troszkę zaskoczyło, bo Marcelo i Heinze to nie są gracze, którzy mogli by go zmusić do gry jedynie w obronie
Ja się tylko obawiam, czy ta euforia po rozgromieniu Realu nie będzie miała wpływu na rywalizację z Chelsea. Bo pewne jest, że Chelsea nie pójdzie na wymianę ciosów.
A tego też jestem pewien. Chelsea to zespół w zasadzie niewrażliwy na okoliczności. Nigdy nie panikują, nie ponoszą ich emocje, nie tracą nad sobą kontroli i zawsze potrafią grać swoje, i w meczu z Barcą pewnie będzie podobnie ich ten wynik pewnie bardziej zmobilozował niż przestraszył, a swojego stylu gry pod wpływem tego meczu napewno nie zmienią. No tyle że tym razem Chelsea jednak nie będzie grać na autobus w bramce i o ile nie spidzewam się po The Blues ofensywnej gry, to z całą pewnoścą muszą grać bardziej otwartą piłkę i to jest jakaś szansa dla Barcy. Mimo wszystko przed Barcą duże wyzwanie i niesposób się spodziewać takiej kanonady jak wczoraj.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 11:18 przez (L)oczkerson, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”