Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: przembal » 03 maja 2009, 17:23

wg mnie jedyna przyczyna jaka moze skusic dzialaczy Bayernu do sprzedania Francka to brak awansu do LM, bo wtedy Ribery bedzie sial ferment w druzynie. 2 sprawa jeli Lyon wydebil od Romka ok 40 banike za Essiena to czemu Bayern ma puscic francuza ze 25 czyli tyle samo ile za niego dal, przeciez to zadny interes... Nic mi nie wiadomo o zlej kondycji Bayernu zeby ten byl zmuszony na szybko znalesc kase, jest wrecz przeciwnie - Bayern ma stabilne finanse od wielu juz lat notuje zyski i ma pare groszy na koncie, tak na czarna godzine. Ostatnio byl nawet ranking Forbsa z ktorego wyszlo ze Bayern jest 4 najbogatszym klubem na swiecie. Po co sprzedawac najlepszego zawodnika, najwieksza marketingowa gwiazde z ktorej doi sie najwiecej kasy?? Nie ma ku temu zadnych powodow

A tak po za tym juz nudnym tematem, ktory niestety bedzie walkowany do momentu odejscia francuza z Bayernu to...

Cieszy wygrana z Borussia, zdobylismy wazne 3 pkt. Widac ze Jupp na trenerce przeprowadza modre zmiany i wprowadza nowe rozwiazania taktyczne. Wg mnie fajny mecz zagral Altintop i Lucio ale moje oceny moga byc mylace bo ogladalem ten mecz tak troche 5 przez 10. Cieszy ze nowy trener wpuscil na kilka minut Mullera, wazne zeby chlopak sie ogrywal i stworzyl prawdziwa alternatywe w ataku. Szkoda ze nie ma w tebeli troche wiecej luzu zeby mozna go bylo wystawic w pierwszej 11 na chociaz jeden mecz.

Fajnie pokazal sie w tym meczu Marin. Gral krotko ale pokazal kilka dobrych podan. Moze za kilka sezonow bedzie dzielil i rzadzil w pomocy razem z Kroosem, bylo by fajnie ale jak narazie to blizej mu do HSV niz do nas.

Oby dzisiaj rywale zegrali dla nas i pozwolili zdobyc troche luzu

Wróć do „Niemcy”