Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: Chlopaczek » 05 maja 2009, 0:41

Orlowski powiedzial wczoraj rzecz ktora mnie bardzo rozbawila. Mianowicie ze Real lal zespoly tylko ze swojej wioski. Tak to dokladnie ujal :P
W srode sie przekonamy czy Barcelona jest tak dobra czy Real tak slaby. Raczej to pierwsze jednak nigdy nic nie wiadomo.
Sadze ze Duma Katalonii (teraz to raczej calaj Hiszpanii) jest w stanie powtorzyc wyczyn Milanu i powstrzymac angielska armade.
Postronni kibice chyba sie zgodza ze zwykla sprawiedliwosc nakazuje aby Barcelona wygrala tegoroczna LM (to bylby 4 tryumf tak?).
Problem w tym ze jak nauczyla nas historia nie tylko pilki noznej sprawiedliwosc to takie cos co zyje wylacznie w umyslach romantykow naiwniakow i idiotow. Zatem moze byc i bedzie ciezko.
Dobrze by bylo gdyby tego dokonali bo zdobywajac wylacznie mistrzostwo Hiszpanii ich swietna gra i to czego dokonali do tej pory na dluzsza mete sie rozmyje i zostanie zapomniane. Przynajmniej ja mam takie wrazenie.

No ale zycze powodzenia wszystkim polfinalistom. I tak na koncu gora bedzie Szpaku :P

Wróć do „Puchary Europejskie”