Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: klopx » 05 maja 2009, 12:13

red85 pisze:Zaiste, świetne porównanie. Gdybyśmy przynajmniej wygrywali co tydzień z takimi ogórkami po 6:0 i Ronaldo strzelał wtedy po 3 bramki, to można by jeszcze dyskutować chociaż jak dla mnie i tak byłoby to bezzasadne.
Nie odnosiłem się do tego sezonu MU bo to nie w tym wali bramy co mecz:) Wtedy kiedy Ronaldo zdobywał te kolejne rekordy strzeleckie to ManU strzelało po 4 bramki w meczu...
red85 pisze:Przecież mówimy o klasie drużyny, a to da się zmierzyć w dużo łatwiejszy sposób niż klasę zawodnika. W grę bowiem wchodzą wyniki, a one są jednoznaczne i nie dają wiele miejsca dla subiektywnych odczuć :)
To chyba tez jest Twoje subiektywne odczucie?! Bo nie rozumiem dlaczego łatwiej zmierzyc klasę drużyny :roll: Chcesz powiedzieć, że osobiste wyniki piłkarza są mniej jednoznaczne od wyników calej drużyny?:> Obie kwestie opierają się na statystykach
red85 pisze:Jeśli wygrają z przedstawicielami najlepszej ligi na kontynencie - nie będę na pewno ich miał.
Rozumiem, że jeżeli awansują po bramkowym remisie to w dalszym ciągu daleko im do najlepszej drużyny...
mocno polemizowałbym, czy to w PD grają "gwiazdy ofensywy"
kiedy tylko to przeczytałem włączyła mi sie czerwona lampeczka z napisem "wycofaj się" :lol: :lol:
Janio pisze:Poza tym dowiaduję się, że obrońcy FCB nie poradziliby sobie we Włoszech lub w Anglii
Jeżlei dowiedziałeś się o tym dopiero tutaj to bardzo mało przebywasz na forum :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”