Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: MGiggs » 05 maja 2009, 14:42

Forlan przez 2,5 roku rozegrał w barwach MU 63 mecze, w wiekszosci gral tragicznie,marnował mase doskonałych okazji. Potrafił dostać 15 minut szansy i spartolic 2 setki więc mi nie wkrecaj bo z tych 63 meczy z jego udział wiekszosc widziałem w pełnym wymiarze. Mam wierzyć w to że gdyby grał w 1 zdobyłby króla strzelców? Facet się niesprawdził,nie potrafił walczyć z Angielskimi defensorami i często znikał z placu.Podobna spiewka z Rossim ktory na wypożyczniu w Newclastle grał słabiutko a w parmie już swietnie. Prosze mi tylko nie mówić że Forlan nie otrzymywał szansy- otrzymywał całkiem sporo ale masakrycznie dużo pierdzielił, takie są fakty więc prosze się ich trzymać.
Jeśli mówimy o potyczkach MU-Villareal to może powiedzmy jak wygladały te mecze, bo Hiszpanie sklecili chyba 2 dobre akcje przez 180 minut, a MU miał troszke pecha bo akcji miał bardzo wiele. Jeśli piszemy że była róznica klas miedzy Chelsea a Barca to była i to chyba wieksza miedzy Villarealem i MU.
Dalej nie rozumiem gdzie w Angielskiej jest tyle miejsca, w lidze w której 1 skrzypce gra dobra obrona i gra obronna całej drużyny. Poważnie nie wiem gdzie ty to widzisz, bo ja ogladając Atletico czy Real w tym sezonie widze dużo wiecej wolnego pola do gry, ale każdy ma mieć prawo do wlasnego zdania.

Wróć do „Puchary Europejskie”