Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: Kamil232 » 05 maja 2009, 14:53

Mozesz czekac - nie wiem czy sie juz polapales, ale twoich wypocin nie biore na powaznie i nie mam zamiaru dyskutowac z kims dla kogo Carrick jest bozyszczem kreatywnosci...
I tak właśnie powstają brednie na mój temat. Jordan 20 napisał, że "Carrick nie dorasta do pięt Alonso". Ja z tym polemizowałem, co zrobi każdy normalny oglądający regularnie PL. I potem odwraca się kota ogonem, ze to Kamil pisze, że Carrick to mistrz świata. Ręcę opadają.

Nigdy tutaj nie wypisywałem takich rzeczy jak co poniektórzy z Hiszpańskich fanów. Nigdy np. nie napisałem, że Ronaldo to geniusz, a Messi mu może czyscić buty. Nie wypisywałem, ze mamy najlepszych graczy na każdej pozycji itd. Nigdy nie pisałem, że jakiś gracz Barcy jest żałosny, że jakiś gracz może co najwyżej mi służyć jako podpałka do kominka.
Niech mi ktoś parę cytatów w których niby wywyższałem graczy United i pisałem jak zaślepiony fan. Czy pisanie, że RIO i Vida to najlepsza para stoperów na swiecie to wywyższanie się? Czy pisanie, że Ronaldo to najlepszy gracz na świecie to wywyższanie się? Czy pisanie, że Carrick dorasta do pięt Xabiemu Alonso to wywyższanie się. Wypisuje się brednie na mój temat, bo nie wielbie Barcelony nie uważam, że są wyjątkowi, nie uważam, że tylko ich obrońca potrafi się włączać do akcji ofensywnych i nie padam przed nimi na kolana. Nie robię tego więc jestem zaślepiony. :roll:

Wróć do „Puchary Europejskie”