Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: klopx » 05 maja 2009, 16:10

Cris7 pisze:
klopx pisze:Kamil daj już sobie spokój :lol: nie zauważyłeś że całe forum was nie nawidzi :lol: :lol:
A zwłaszcza ta część, która nie mówi po polsku.
Aj biedny Cris... zastanawia mnie ile mniej postów widniałoby pod twoim avatarem gdyby tylko każdy pisał bezbłędnie :D
Z samego błędu nie bede się tłumaczł... post pisany był pod wpływem emocji :lol:

Kamil;) For You:D
MGiggs pisze:Jeśli Pique potrafi grać w Barcelonie to Rio z palcem w tyłku
Kamil232 pisze:Puyol nie nadaje się do La Liga, co go ostatnio zawodnicy Valladolid jechali to nawet ja bym się tak nie dał :haha:
red85 pisze:Pique, który w Barcie radzi sobie co najmniej przyzwoicie
MGiggs pisze:Siła MU to gra skrzydłami i tutaj była wielka rola Carricka który lewą czy prawą nogą potrafi zagrać 40 metrowe podanie na nos , podanie którego Yaya czy Senna nie wykona w karierze.
MGiggs pisze:Berba to najwyższa klasa światowa, może nie strzela tylu bramek ale fantastycznie kreuje gre jak żaden inny napastnik na świecie.
red85 pisze:Przecież my jesteśmy Manchester United, nawet gdyby wypadło 25 zawodników z pierwszej drużyny, to powinniśmy w każdym meczu prezentować wyborny futbol.
te ostatnie to w/g autora miała być chyba ironiam, ale ja tam wierze w jego prawdomóność :lol:

To tylko z forum ManUtd, u nas też brylowaliście;)

Wróć do „Puchary Europejskie”