Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: Asteniu » 05 maja 2009, 17:12

MGiggs pisze:Asteniu powiedz mi z kim rok temu Twoj klub odpadł z pucharu uefa :wink:
Widzę że próbujesz być cwany, ale jakoś nie do końca Ci to wychodzi, mimo to wiem że dokładnie przeczytałeś mojego ostatniego posta, bo napisałem tam :
Asteniu pisze: Wiesz co jak się jest przyzwyczajonym do tego że co rok twój klub bije się o mistrza i o LM to może są dla Ciebie gówno warte, jednak wyobraź sobie że są kibice takich klubów którzy byli by wniebo wzięci gdyby ich drużyna wygrała Puchar UEFA i ja także bym się nie samowicie cieszył gdyby Atletico udało się zdobyć ten Puchar, a nie odpaść w 1/8 z Boltonem.

Nie wiem co to ma wspólnego z dyskusją. O przyczynach odpadnięciach Atletico nie będę się tutaj rozpisywał, jednak w normalnych warunkach Bolton nie miał by szans, tak samo jak Sporting Gijon z np. Everton'em
MGiggs pisze:To pokaż mi 2 napastnika na świecie który spełnialby podobna role co u nas Berba. Berbatov nie jest killerem ale ma najwiekszy repertuar podań i najlepszy przegląd pola ze wszystkim napastników z top lig. Znasz z Pesa, jeszcze zagraj w Fife od edycji 05 a pozniej pooglądaj mecze Berby w MU.
P.S Uważasz że Berbatov to najlepszy rozgrywający wśród napastników ? Czy coś pomyliłem ?

W sumie ta dyskusja zaczęła robić się głupia. No dobra może taka głupia nie jest, ale straciłem już jakieś 4 godzinny na nią i nie zamierzam tracić więcej, również z tego względu że jest to nie na temat. Tak więc ja już do off top'a ręki do klawiatury nie przyłożę :P
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 17:14 przez Asteniu, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”