Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: Jarzinho » 05 maja 2009, 19:15

Ludzie napinka napinka. Jednak:
fieldy pisze:Tyle gwoli wyjaśnienia. Pora kończyć ten bezczelny
Na 14 stronie a zero konsekwencji. To nie jest temat na jakies smieszne porownania, rozwazania a 90% postow z ostatnich 6 stron to OT ze strony kibiców MU.
MGiggs pisze:Sprawdz sobie staty Forlana w MU, otrzymywał mase szans, ba był 2 napastnikiem obok Ruuda w kadrze bo Ole był kontuzjowany. Wielokrotnie się osmieszął na boisku-tyle.Mimo i tak go lubie bo potrafi zmarnowac milionowke i z zerowego kąta strzelić w okno Dominacja Angoli będzie trwac do czasu aż będzie kasa, lub gdy podobną kase bedzie miała Hiszpania, inaczej nie przewiduje by jakiś zespoł 2-20 z hiszpani bez kasy zbudował dobry klub, bo zazwyczaj każdego lepszego sprzedają i tak to się kręci. Licze że City nie załapaią się na Uefa i ich zakupy będa mniejsze niż planowane. Cóż kiedyś dominowała Hiszpanska, potem włoska, teraz czas na Angoli, kiedyś się to zapewne zmieni.Takie życie
MGiggs pisze:Ciekawe kiedy Milan pokonał MU to czytalem że Milan jest o wiele lepszy choć grał pyte u siebie w lidze, grał pyte w LM, w grupie smierci z Lille Anderlechtem i aek nie grał nic wielkiego, drewniany Celtick dopiero po dogrywce u siebie. Dopiero z nami zagrali świetnie. MU wygrał wtedy u siebie lige, w LM rozmonotwał Rome 7-1 i co było to wymierne?Byl lepszy wykorzystał nasze błędy i luki kadrowe i chwała im za to, ale nikt nie powie że grali na poziomie MU w tamtym sezonie. Barca to wielki klub prawdopodobnie najwiekszy w histori ale niech to pokaże z Chelsea a nie gromiąc jakiś lelako z numancji ktorzy grają w systemach bez spalonego.
red85 pisze:Co do United - mnie nie imponuje nasza gra defensywna w tym roku. Owszem, są mecze, kiedy gramy w tym elemencie świetnie, ale za często zdarzały się słabsze występy
Takich cytatów moze być tu 40 albo wiecej.
Co mnie obchodzi Premiership i MU, skoro to jest temat dotyczacy czegos innego, po tu wchodze, zeby poczytac cos na temat Barcy i jej spotkan. Widze wielu tego nie potrafi zrozumiec. Chca to niech pisza miedzy soba w temacie MU, mzoe ktos sie do nich dołaczy. :) JEsli ktos z grona modów nie bedzie potrafil tego dopilnować to bede sie starał to w bardzo dosadny sposob pokazać. Nudzi mnie to poprostu. To tak jakbyś poszedł do lasu i rozmawial o drewnie.
guru pisze:Słabo liczysz. Wracaj do podstawówki.
Zaskoczyłes mnie. :(

EOT.

Mam nadzieje, ze Titi jutro zagra. Defensywa bedzie wygladać tak Alves-Pique- Abidal-Martin.
Deco wspomina, ze mecz bedzie otwarty i Chelsea bedzie chciala atakować, oby bo to przybliza nas do sukcesu.

Wróć do „Puchary Europejskie”