Gratuluje riposty.mientix pisze:niestety red debils górą
No cóż. Moje obawy co do tego meczu, były nie na miejscu. Manchester zagrał bardzo dobry mecz. Najbardziej zaskoczyła mnie obrona, bo nie wyobrażałem sobie żeby Ronaldo czegoś nie ustrzelił. Co do kartki, to zgadzam się w 100%, Fletcher nie powinien się tak zachować. Liczyłem na ciężki mecz ale chyba nikt na tym forum nie ma wątpliwości, że Arsenal się pogubił. A nomen omen to u siebie zawsze są groźni i każdy boi się grać na wyjeździe jeśli musi zmierzyć się właśnie z Arsenalem. Mimo że całym sercem jestem z United, to jakoś szkoda mi się zrobiło podopiecznych Arse. Może jeszcze nie dorośli wystarczająco aby wygrać w LM ale to wielka drużyna i myślę, że trzeba im jeszcze czasu. Choć z drugiej strony- może mieli zwyczajnie gorszy dzień i tyle ;]
Flaga na maszt! Finał jest nasz! Kibice Barcy z pewnością mają powody do niepokoju, bo Manchester United po dołku wrócił z wielką pompą i to właśnie wtedy kiedy powinien wrócić. Teraz trzeba spiąć poślady i dociągnąć do końca 1 miejsce w lidze no i puchar LM. Cel jest już tuż tuż ale z drugiej strony bardzo łatwo można też stracić to na co Czerwone Diabły pracowały cały sezon.