zawdi pisze:dzieki, ze mi powiedziales, bo do tej pory nie mialem o tym pojecia.Uchi_UfFy pisze:Zawdi, forum jest, po to aby wyrażać swoje opinie.ja tez nie napisalem, ze sie cieszysz. barcelona napewno by nie wygrala. pytam skad ta pewnosc?! to, ze mecz zmienil oblicze, i to akurat zbieglo sie w czasie z kartka dla drogby, wcale nie oznacza, ze bez tej kartki by nie wygrali!!! kartka miala duze znaczenie, ale nie mozesz stwierdzic, ze bez niej mecz by wygladal caly czas tak samo i barca by nie wygrala!!Uchi_UfFy pisze:Przez 55 minut Barcelona waliła głową w mur.Jak zszedł Drogba coraz częściej bywała na polu karnym aż w 66 minucie gol.A pamiętasz I połowę, lub początek drugiej?Wcale nie napisałem, że się cieszę, tylko poprostu to był hokejowy zamek, prawie idealnie skonstruowany.Barcelona na pewno by nie wygrała.Pozdro Zawdi
forum nie sluzy tylko do wyrazania swoich opini, ale tez do dyskusji o nich. wyobraz sobie zwykla rozmowe, gdy kazdy cos gada(wyraza swoja opinie), a nikt nie podejmuje rozmowy, bo przeciez nie mozna sie klocic z czyims zdaniem.
a co gdyby to e2 dostal czerwo ??