FMy

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: King_of_CKM » 05 mar 2005, 15:09

Ja mam milanem sezon 2006/2007 prowadze tez równocześnie rep.Grecji
mój skład milanu to:
Bramkarze:Dida(ale juz go sprzedaje bo ma 33 lata a i tak za niego wyciągne 10 mln euro),Abbiati i Kameni(rewelacyjny grał u mnie w tym sezonie w 5 meczach i nie puścił gola a dodatkowo ma sr.8,70)

Obrona:Dede(polecam!),Nesta,Stam(im starszy tym lepszy),Lahm(wymiata),Kompany(poniżej oczekiwań),Coloccini(solidny),Van den Boogart(z feyenordu go kupiłem i powoli sie wprowadza do druzyny)

Pomoc:Pirlo,Kaka(the best!),Seedorf,Robben,Riquelme(najlepszy strzał z dystansu w całej grze oprocz Recoby),Luis Gonzalez(z River Plate- polecam),Donadel(młodzieżowiec z Milanu),Mokoena(z Orlando Pirates czyli z RPA-strzela gola za golem,może grać tez na ataku,bardzo tani a jest świetny),Budel(jakiś ziomek na defensywnej pomocy -przydaje sie jak są z pierwszego skałdu przemęczeni)

Atak:Shevchenko(doskonały),Robinho(polecam go wszystkim starczy tylko 10 mln i przychodzi z santosu a potem jest wart ok.60 mln
euro),Gilardino,Pozzi(w dwa lata sie ogra i końcówki wchodzi.W ostatnich pięciu meczach strzelił pięć goli wszystkie między 88 a 93 minuta),Carbone(młodziezowiec z Milanu opłaca sie go wypozyczyc do jakiegos sredniaka zeby sie ograł)

Polecam tez :Teveza,Horacio Perlate(z Cagliari),Nigela de Jonga,Wiese,Fernandinho,Ben Arfe(Ol.Lyon)

Wróć do „Hyde Park”