Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: Mentor » 08 maja 2009, 11:09

Napisałbym coś, ale zaraz ktoś to opacznie zinterpretuje, rekiny poczują krew i będzie jazda na kilka stron. Nie mniej jednak bardzo ostrożnie spróbuję się wypowiedzieć :roll:

Pisałem już nie raz, że ręka Pique to dla mnie ewidentny rzut karny i moje zdanie się nie zmieniło. Nie mniej jednak można znaleźć w przepisach (być może nieaktualnych aczkolwiek prosiłem o aktualne i się nie doczekałem) inną interpretację. Można też znaleźć argumenty przemawiające za niepodyktowaniem karnego. Mnie one nie przekonują, ale nie o to chodzi.
MazurXIII pisze:Czyli rozstawił wcześniej ręce z zamiarem np. podrapania po plecach kolegi z obrony
A Ty sądzisz, że rozstawił ręce z zamiarem zatrzymania piłki? Mogę jeszcze dodać emotę -> :hahaha:

Swoją drogą skoro już ktoś poruszył wątek ostatniego SOS-a na BO to muszę powiedzieć, że ten był chyba najgorszy ze wszystkich tzn. w moim odczuciu najgorszy bo nijak nie mogę się z nim zgodzić.

Dodam jeszcze raz na koniec to co pisałem wcześniej. Dla mnie ręka Pique to ewidentny karny.

Wróć do „Puchary Europejskie”