Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Duch » 08 maja 2009, 11:34

Logan pisze:Co do transferów to oczywiście że do ataku i na boki pomocy czy obrony nikogo nie trzeba. Problemem tego sezonu był środek. I nie ma wątpliwości, że stoper wysokiej klasy to konieczność.
Do tego to już doszliśmy kilka stron temu :wink: Stoper i jeśli Wenger uzna za konieczne to także dobry defensywny pomocnik. W tym drugim przypadku ciężko będzie jednak o zakontraktowanie fachowca najwyższej klasy. Kiedyś fieldy wspominał, że taki Essien byłby idealny, ale bajek tu raczej pisać nie będziemy.

Co do obrony kilka typów już podałem i podtrzymuje, że celem numer 1 powinien zostać ktoś z pary Lescott - Jagielka. Zadanie trudne do wykonania, ale w mojej ocenie możliwe. Zresztą kto wie kogo Wenger ma na oku. Może znowu wyciagnie jakiegoś asa z kapelusza :think:

btw, atmosfera na wtorkowym meczu ... właściwie przed meczem przednia. Szkoda, że po 10 minutach wszystko poszło się kochać, bo liczyłem, że będę mile zaskoczony. Odpadliśmy, bo byliśmy zdecydowanie słabsi i z tym się można pogodzić. Jakby nas jednak sędzia skręcił tak jak ten Norweg czy Duńczyk Chelsea to ...

Wróć do „Anglia”