Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Logan » 08 maja 2009, 12:41

Duch pisze:
Logan pisze:Co do transferów to oczywiście że do ataku i na boki pomocy czy obrony nikogo nie trzeba. Problemem tego sezonu był środek. I nie ma wątpliwości, że stoper wysokiej klasy to konieczność.
Do tego to już doszliśmy kilka stron temu :wink:
Nie mogę się doczekać tych transferów :P
Duch pisze: Stoper i jeśli Wenger uzna za konieczne to także dobry defensywny pomocnik.
Ja na miejscu Wengera sprzedałbym Silvestre, Gallasa i Senderosa. Zostałby Toure i Djourou. A sprowadziłbym Sakho i jakiegoś doświadczonego od razu do pierwszego składu. To oczywiście nierealne, ale byłby to całkiem fajny scenariusz.

Może Lescott, może Ivanović, który wrócił na ławkę w Chelsea... Spokojnie można (trzeba) wydać te kilkanaście mln.

Co do DMa to pisałem wcześniej co o tym myślę, ale ostatnio coś zaczynam mieć mieszane uczucia w tej kwestii... Jedno jest pewne - Denilson z Songiem zrobili spory postęp w tym sezonie i na pewno szkoda to zmarnować.
fieldy pisze: Pysznie, druga w ostatnich miesiącach, po sprowadzeniu Arsha znakomita wiadomość.
Arszawin ma świetne satystyki i przebłyski :P Ale jeśli chodzi o grę to z tym róznie bywa, ale tego trzeba było się spodziewać. Najważniejsze dla mnie jest to, że Andriej sam się wypowiada że chce być więcej "pod piłką", więcej tworzyć grę. I właśnie ja też na to z jego strony bardzo liczę. IMO to co widzimy w tym sezonie to małe miki, przy tym co zobaczymy w przyszłym sezonie. :)

Wróć do „Anglia”