Nie mogę się doczekać tych transferówDuch pisze:Do tego to już doszliśmy kilka stron temuLogan pisze:Co do transferów to oczywiście że do ataku i na boki pomocy czy obrony nikogo nie trzeba. Problemem tego sezonu był środek. I nie ma wątpliwości, że stoper wysokiej klasy to konieczność.
Ja na miejscu Wengera sprzedałbym Silvestre, Gallasa i Senderosa. Zostałby Toure i Djourou. A sprowadziłbym Sakho i jakiegoś doświadczonego od razu do pierwszego składu. To oczywiście nierealne, ale byłby to całkiem fajny scenariusz.Duch pisze: Stoper i jeśli Wenger uzna za konieczne to także dobry defensywny pomocnik.
Może Lescott, może Ivanović, który wrócił na ławkę w Chelsea... Spokojnie można (trzeba) wydać te kilkanaście mln.
Co do DMa to pisałem wcześniej co o tym myślę, ale ostatnio coś zaczynam mieć mieszane uczucia w tej kwestii... Jedno jest pewne - Denilson z Songiem zrobili spory postęp w tym sezonie i na pewno szkoda to zmarnować.
Arszawin ma świetne satystyki i przebłyskifieldy pisze: Pysznie, druga w ostatnich miesiącach, po sprowadzeniu Arsha znakomita wiadomość.