Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2444
Kontakt:

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Kluchman » 09 maja 2009, 16:33

cieniowal to za duzo powiedziane. gral solidnie, niestety jednak nie mial wielu wystepow w tym sezonie. zeszly byl u niego swietny. wszyscy wiedza, ze mahamadou nie jest pilkarzem, ktory super dobrze czuje sie z pilka przy nodze, ale w destrukcji jest bardzo bardzo dobry i tego pilkarza byloby mi cholernie szkoda (nawet bardziej niz gago) bo drugiego takiego kogos nie mamy. rowniez drugiego ktory potrafi tak pierdyknac z dystansu, co rownoczesnie jest najwiekszym brakiem fernando. szkoda, ze nie robi tego czesciej.

po prostu jestem bardzo zdziwiony tym, jak bardzo kibice realu podniecili sie lassem i jego swietna jak na dm'a technika, jednoczesnie niedoceniajac "starego" dobrego diarry. gdyby to ode mnie zalezalo w zadnym wypadku bym sie go nie pozbywal, ale obserwujac to, co sie dzieje, daje okolo 70% szans na to, ze malijczyk odejdzie z realu. no a dla arsenalu to bylby jeden z najlepszych mozliwych transferow. doceniaja go wszedzie, tylko nie w madrycie bo to nie pierwszy raz, gdy mowi sie o jego odejsciu. raz murem za nim staneli koledzy...

Wróć do „Anglia”