Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 11 maja 2009, 8:26

przembal pisze:Wygralismy z Energie i zrownalismy sie punktami z VFB.
Z VFL :wink: A VFB znacząco nam w tym pomogło, w sumie zgodnie z moimi oczekiwaniami, choć nie spodziewałem się, że VFB Gomez aż tak pojedzie Wolfsburg :shock:
przembal pisze:Mamy trudny terminarz i o mistrzostwie bedzie decydowal ostatni mecz, moze bedzie tek jak w 2001 roku??
Kto wie :wink: Albo tak jak było w 2000 r. :) Generalnie liga jest tak zakręcona w tym sezonie, że naprawdę nie wiadomo co bedzie. Faktycznie, trzeba grać i wygrywać swoje i nie oglądać się na resztę. 2 miejsce to podstawa, 3 miejsce to absolutne minimum :!:
przembal pisze:W sobotnim meczu ladnie zagral van Bommel, cieszy bramka Sosy no i to w zasadzie tyle
Sosa to nasze najważniejsze wzmocnienie 2 rundy. Naprawdę zadziwiającą metamorfozę przeszedł Argentyńczyk, już w pewnym momencie miał go nawet wyprzedzać Mueller, a tu proszę. Natomiast niezadowolony jestem z karnego Francka. Jeśli nie czuje się na siłach, żeby je wykonywać, niech odda je komuś innemu - Butt byłby świetnym kandydatem.

Cały czas mamy również karuzulę trenerską i - niejako z boku - transferową. Czekam już na oficjalny komunikat w sprawie van Gaala (mam nadzieję, że Alkmaar nie rzuci weta w tej kwestii), no i potem na potencjalne transfery. Oczywiście prasa niemiecka już chce nam sprzedać Gomeza :lol: Nie mam w sumie nic przeciwko, ale wątpię, żeby Stuttgart chciał go teraz puścić, zwłaszcza jeśli awansują do LM. Poza tym, nasz atak na przyszły sezon - Toni, Klose, Olic i Mueller chyba powinien wystarczyć, ew. mógłby przyjść jakiś wysoki napastnik stanowiący alternatywę dla Luki.

Wróć do „Niemcy”