Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: Bienias » 11 maja 2009, 8:41

Wilmore pisze:Nareszcie w polskiej lidze wszystko wróciło do normalności.....
....Nie znajduję więc żadnego wytłumaczenia dla tego, że Legia pod jego ręką gra katastrofalnie źle - przykładem możliwości Legii jest mecz z ŁKS. Nie wiem, nie starcza mu materiału ludzkiego, czy piłkarze się nie starają... Bo szczęścia Legia ma naprawdę pod dostatkiem.
Jaka normalnosc? Wisla ktora nie powinna w tym roku zdobyc mistrzostwa prawdopodobnie je zdobedzie, bo przeciwnicy zamiast detronizowac Wisle ja umacaniaja. Mam nadzieje ze ewentualny mistrz dla Wisly bedzie powodem do nowych inwestycji w druzynie. Bo z takim skladem Wisla nie dojdzie dalej niz Lech.

Dla mnie Urban w Legii sie konczy. Tzn Urban-Trzeciak. Brak jakichkolwiek pucharow to krok wstecz w porownaniu do ubieglego sezonu. Dodatkowo kolejny blamaz w Europie. Mysle ze czas fana z Zabrza dobiega konca.
Zico_FCI pisze:
Do momentu bramki obie drużyny grały na poziomie okręgówki. Później nie wiele lepiej Wisła, a w końcówce Legia. Przebieg meczu podobny do spotkania Legia-Lech ale poziom dużo słabszy.
Musze podziekowac jednak za opoznienia koncertu TPWC bo juz gorszego meczu od Legia-Lech bym nie dal rady obejrzec.

Wróć do „Wracając Do Meritum”