Nie zgadzam się. Ronaldo to skrzydłowy i faktycznie, nie raz sprawdzał się w roli napastnika ale osobiście wole żeby dogrywał piłki i konstruował akcje. Nie rozumiem też dlaczego wszyscy na siłę chcą pozbyć się Teveza. Jakoś mało mówi się o kiepskim transferze Owena, który więcej czasu spędza na leczeniu kontuzji niż na graniu w piłkę. Takiego balastu trzeba się pozbyć. Po co w ogóle kombinować, skoro tak jak teraz ma się Manchester, jest bardzo dobrze? Tevez według mnie sprawdził się, może bez rewelacji ale w takim razie po do trzymać innych zawodników, którzy kapitalne mecze przeplatają ze słabszymi? (np Nanni)
Jedyna formacja, na którą można wydać kasę to obrona. Carrico musi przejść do United. Dużo czytałem o tym chłopaku i wydaje mi się, że ma ogromny potencjał. Jeśli Liverpool nas przegoni to możemy pluć sobie w brodę, bo gra jest warta świeczki. Academia de Alcochete - ta nazwa mówi sama za siebie-stajnia talentów. Tylko pewnie Benfica będzie chciała za chłopaka trochę kasy. Wstępnie mówi się o 19mln funtów.
Moim zdaniem bardziej nam się opłaci szukać właśnie takich perełek niż ściągać np. Franka Ribery, bo mamy (odpukać) na dzień dzisiejszy bardzo solidny skład.