Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 14 maja 2009, 9:57

SaLi pisze:ale jesli za Toniego ma przyjsc Gourcuff a zarzad w zamian za w~łocha kupi Gomeza to nie bede płkakał po brazylijczyku:)
No jesliby doszło do takiej wymiany, to byłbym mocno zdziwiony, ale faktycznie przy takiej konstelacji - dojście Gomeza i Gourcoffa - byłoby naprawdę świetnie :) Oczywiście kosztowałoby to naprawdę sporo, więc po pierwsze - musi być zapewniona LM, a po drugie - co ostatecznie z Riberym :?:
SaLi pisze: co do Holendrów to widziałbym Emanuelsona i jesli Ze nie przedłuży kontraktu to Schaarsa. Suarez to tez ciekawa opcja ale jakos nie wierze w jego transfer.
Nie wiem jak to będzie z wyciąganiem piłkarzy z Alkmaar, być może porozumienie z nimi zakłada, że własnie żadnych piłkarzy nie będziemy stamtąd brać :think: Jest jeszcze ten bramkarz Romero, nic o nim nie wiem, więc trudno mi powiedzieć czy to ciekawa opcja. Co do Schaarsa, to zważywszy na jego pozycję, transfer w tym przypadku rzeczywiście oznaczałby pożegnanie z Ze Roberto (nie wiem czy to dobra wymiana, może i tak ze względu na wiek obu graczy). Emanuelson - też jestem za, co do Suareza, to jak wspomniałem - tylko w przypadku 4-3-3.

Wróć do „Niemcy”