Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 14 maja 2009, 11:09

SaLi pisze: Skoro ktos nie chce grac w Bayernie to niech nie gra po drugie nie wiem czemu Ribery sie uwaza za kogos nadprzecietnego w Bayernie owszem jest naszym najlepszym piłkarzem ale bez niego tez potrafimy grac,
No, ale sam przyznasz, że bez niego byłoby nam cięzko z Leverkusen. Bez niego i Poldiego (nie wierze sam, że to napisałem :shock: ). Ale faktycznie, Bayern funkcjonował i przed Riberym i będzie dobrym zespołem rownież po Riberym :wink:
SaLi pisze: irytuje mnie jego zachowanie, strasznie mnie to u niego denerwuje codziennie wypowiada sie na temat swojej przyszlsoci.
Wydaje mi się, że Franck jest niestety pod dużym wpływem swoich agentów (ktorych ma w tej chwili ze dwóch a może i więcej :roll: ), a wiadomo, że oni mamią go transferem, licząc na zysk z pośrednictwa. Jeżeli ten nacisk będzie się zwiększał, to cóż, pozostanie jedynie usiąść do stołu negocjacyjnego i wyciągnąć z transferu jak najwięcej - chętnych chyba nie powinno brakować :wink: Tylko, że wtedy liczylbym na min. 2-3 poważne wzmocnienia.
Pelart pisze: jaki klub waszym zdaniem będzie najbliższym przystankiem w karierze Francuza?
Ten, który da wiecej, rzecz jasna :) I Bayernowi i Ribery'emu :wink:

Wróć do „Niemcy”