emdżej pisze:Uważasz triumf w Bundeslidze za większy sukces niż wicemistrzostwo świata?SaLi pisze:Pilkarz ktorego najwiekszym osiagnieciem jest ubiegloroczny triumf w Bundeslidze(...)
Miałem na myśli osiągnięcia klubowe a nie reprezentacyjne, bo jeśli mówić w ten sposób to i taki Denilson osiągnął szczyt szczytów wygrywając MŚ z Brazylia. A mój przykład o MŚ tyczył się jego zachowania
Michał M pisze:No, ale sam przyznasz, że bez niego byłoby nam cięzko z Leverkusen. Bez niego i Poldiego (nie wierze sam, że to napisałemSaLi pisze: Skoro ktos nie chce grac w Bayernie to niech nie gra po drugie nie wiem czemu Ribery sie uwaza za kogos nadprzecietnego w Bayernie owszem jest naszym najlepszym piłkarzem ale bez niego tez potrafimy grac,). Ale faktycznie, Bayern funkcjonował i przed Riberym i będzie dobrym zespołem rownież po Riberym
![]()
Zdecydowanie masz rację Ribery to piłkarz ,który robi różnice w naszej druzynie, tyle tylko wydaje mi sie ze jesli nie byloby u nas takiego gracza gra bylaby bardziej rozlozona na kazda pozycje w pomocy i wieksza role odgrywalby ( lepiej lub gorzej ) Bastian:)