Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2425
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kluchman » 15 maja 2009, 8:50

jakos mam przeczucie, ze krystyna wcale nie znajdzie sie w projekcie pereza. w tym roku bedzie chcial sprowadzic kilku pilkarzy, a nie tylko jednego. do tego potrzebna jest kasa, a sam ronaldo kosztuje kokosy. kaka tez nie jest rozwiazaniem, bo bardziej potrzebujemy pilkarza grajacego ewidentnie w drugiej linii, a nie za napastnikami. niczego nie przesadzam, poczekam na ten projekt. ale gdyby wygladalo to w ten sposob, ze perez chcialby sprowadzic chocby francka, dobrego obronce (nawet dwoch - lewy i srodkowy) i jakis hiszpanow (villa? silva? cesc? - tak sobie strzelam), a sklad uzupelnil chocby granero czy negredo (ale tylko, jesli odeszloby kilku napastnikow) to byloby to w stanie byc przekonywujace duzo bardziej niz cristiano z kaka. mimo wszystko trudno jest cos przewidziec i trudno wskazac swojego faworyta bez konkretow. na razie jasno w kwestii transerow okreslil sie jeden z kandydatow i mnie nie przekonal. co to ogole sa za pilkarze?

nie wiem czego sie tak do konca spodziewac po perezie bo pytanie klucz brzmi - wyciagnal przez ten czas wnioski, czy nie?

z innych kandydatow ciagle narzuca sie ten martinez, ktorego nie znam zbyt dobrze z dzialalnosci. tylko on to jest jakby druga skrajnoscia. czytajac jego wypowiedzi, wyglada jakby chcial zrobic drugi arsenal :P moglibysmy trafic na kolejnych higuainow, albo na kolejnych drenthe. idea moze ciekawa, ale nam naprawde potrzeba jakosci bo mamy za duzo przecietniakow. dopiero wtedy mozna cos takiego uskuteczniac.

Wróć do „Hiszpania”