Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Pelart » 16 maja 2009, 11:32

W mediach szaleństwo, za około 10 dni poznamy konkrety dotyczące planów poszczególnych kandydatów.

Ponieważ ja również ułożyłem sobie w głowie listę transferów podziele się z nią, sam jestem ciekaw czy któryś trafię.

Po pierwsze: ściągamy Negredo i Granero, będą kosztować grosze ( jak na Real ) a na pewno są to piłkarze o wystarczającej klasie do gry w lidze.

Po drugie : sprowadzamy piłkarzy , którzy w ofensywie nadadzą naszej grze dynamiki, moje typy to Ribery i Villa. Obaj jak najbardziej do wyjęcia. Obaj niesamowici szybcy , zadziorni i z charakterem.

Po trzecie, szukamy klasowego środkowego pomocnika, wydaje mi się , że bardzo dobry byłby Xabi z Liverpoolu (media wywołują nazwisko Kaki, ale secjalnie im nie wierzę)

Po czwarte wzmacniamy lewą obronę: mam tylko 1 typ, Clichy z wiadomych względów, chłopak błyszczał w najlepszej lidze świata, w ciągu 2 lat może się stać najlepszym na swojej pozycji.

Po piąte: kupujemy klasowego stopera, kogo, nie mam konkretnych typów.

Czekam jak rozwinie się sytacja, jak narazie wypada sobie dla zabicia czasu obajrzeć mecz z Villarealem i mieć nadzieję, że sezon zakończymy z twarzą.

Realfan: nawet Defensacentral potwierdziła news o Kace, będzie zonk jeśli okaze się , że do Realu dołączy Carlo A.

Wróć do „Hiszpania”