Re: Hools

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Hools

Post autor: Babel » 16 maja 2009, 17:31

Pisze to z niedowierzaniem, ale Wilmore ma racje. Mysle, że żaden z Was nie chciałby pracować w firmie, gdzie szef motywuje pracowników banda osiłków lub zakładaniem jakichś tam koszulek. W kazdym badz razie powodzenia dla wszystkich masochistów. Predzej wolałbym dostac wpierdol niż aby ktoś mnie poniżał czy groził, czy w dalszej kolejności mogł zagrozic mojej rodzinie czy mieniu. Od wyciagania konsekwencji jest dyrektor sportowy, bo to on podpsywał kontrakt z ów miglancem. I tu nie chodzi o żadnych kiboli, dorabiane idelogie tylko o normalne zachowanie w cywilizowanym świecie.

Jestem zwolennikiem aby kibice wyrażali swoja dezabrobate na meczu brakiem dopingu, przyspiewkami, flagami czy jak tam chca, ale jest pewna granica, której przekraczac nie powinni. Inna sprawa, ze piłkarze okazali sie cipkami, bo nałożyli te koszulki. Jakby kazali im wypiac tyłki to tez by wypieli, bo po prostu chca miec spokój i to jest ewidentne. Chyba, że kibice mieli na celu drugie dno i udowodnili ze nie maja drużyny - choć troche dziwny moment na dywersje, to brawo. Jak spadna to odejda z Zabrza i beda mieli w dupie te hałastre i klub (taka prawda). Dziwi mnie tez reakcja Kasperczaka i prezesa.

Wróć do „Polska”