Re: Mistrz Niemiec 2008/2009

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Re: Mistrz Niemiec 2008/2009

Post autor: Enjo » 17 maja 2009, 14:21

Michał M pisze:Jeśli nie przegramy ze Stuttgartem, mamy pewnie przynajmniej 3 miejsce, a więc kwalifikacje do LM.
Moim zdaniem to zdanie pokazuje nam cały sezon Bayernu.Klinsmann doprowadził do myślenia minimalistycznego tak klasowej drużyny.Nie pamiętam, żeby ktoś w Bayernie mówił '' jeśli nie przegramy '', zawsze była walka o zwycięstwo, a powiem więcej nikt nie wyobrażał sobie, żeby Bayern nie wygrywał z beniaminkiem.Michał nie odbierz tego jako pretensje do Ciebie, ale niestety to co Klinsmann zrobił z drużyną to jest nie do pomyślenia.Zdobywa z Reprezentacją vice mistrzostwo, a nie radzi sobie z najlepszą klubową drużyną Niemiec :? .Tyle na temat Bayernu.

Co do reszty to HSV dał dupy na koniec sezonu, można ich nazwać frajerami roku - przegrali Pokal, UEFA i Ligę to trzeba mieć talent :rotfl: .Na dodatek po sezonie odchodzi najlepszy zawodnik - Olic.
Michał M pisze:A więc gratulacje dla VFL za historyczny triumf
Ja im nie gratuluję, nie lubię Magatha i tego całego Wolfsburga.W ogóle jak dla mnie zero potencjału w tej drużynie, błyszczą Grafite, Dżeko, ale moim zdaniem to jedno roczniacy.Mimo, że grają ofensywnie nie podoba mi się ich styl gry.
Michał M pisze:(choć jako zespół oceniam ich na poziomie maks. Stuttgartu z 2007 r.)
Tutaj się zgadzam, zajmą 4. miejsce w LM, trafią na jakiąś Barcelonę czy United, dostaną czwórkę, piątkę i się zesrają.

Ale tak teraz patrzę w tabelę i następną kolejkę to VFL nie ma tak łatwo, mimo, że Werder za chwilę zagra UEFA to w sobotę nie zdziwię się jak to wszyscy będą gotowi na fetę i litrowe browary, a tu 0:1 i Diego załatwia Majstra Bayernowi, ale była by beka :rotfl: :lol: .
Trzymam za takie rozwiązanie kciuki.

Wróć do „Niemcy”