Corinthians pisze:To takie dziecinne... Ktoś nie lubi jakiegoś zespołu to od razu deprecjonuje jego sukces.
Nie umniejszam ich wyczynu, ale w tym tkwi całkiem przyzwoitej formy VFL, ale również w słabości Bayernu, Werderu czy Schalke, raczej gdyby nie stracony sezon przez te teamy to znacznie trudniej było by o mistrzowską paterę.
Może nie przypadek, ale wybryk bo może to świadczyć o świetnej formie Dżeko i Grafite, ale również o reszcie zespołu, a konkretniej o myśleniu, że jak jest Dżeko i Grafite to załatwią spotkanie i będzie po zabawie. Co się stanie gdy w przyszłym sezonie zdobędą razem 20 w BL [ jest taka możliwość ] ? Ci dwaj zawodnicy stanowią o sile zespołu, a na dłuższą metę opieranie na nich gry Wilków nie przyniesie sukcesu bo maszynka prędzej czy później się zatnie.Corinthians pisze:Jeżeli dla Ciebie 50 goli strzelonych przez dwóch piłkarzy to jakiś wybryk
Nie twierdzę, że nie ma talentu czy predyspozycji, ale szczerze wątpię w powtórzenie sukcesu z tego sezonu.Coś mówi się, o Chelsea czy o innym potentacie, który chce mieć Dzeko w swojej kadrze, ale kto wie czy się sprawdzi, przykład Pizzaro [ świetnie w Niemczech, słabo na Wyspach ], to są moje domniemania, a jeżeli tak by się stało to na prawdę szkoda zmarnować taki talent.Corinthians pisze:Dzeko to nie Mintal, on ma 23 lata, a nie 28. To co wyczyniał w tym sezonie świadczyło o jego nieprzeciętnym talencie. Jest końcówka sezonu, a on w ostatnich czterech meczach zdobył 9 goli.
No nie wiem jak Ci to wytłumaczyć, jakoś nie lubię oglądać meczy VFL bo przypomina mi się angielska piłka czyli gracie siłowe, na mocnych Grafite czy Dzeko przepychanie się, częste zastawianie, a o reszcie zespołu to nie napiszę, bo nie znam wszystkich zawodników.Corinthians pisze:EDIT: Możesz jeszcze napisać co Ci się nie podoba w ofensywnym stylu Vfl?