Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: brylancik » 19 maja 2009, 18:08

MazurXIII pisze: Bo sprzedał tereny klubowe,które zostały Realowi wydzierżawione z powrotem bodajże na 100 lat za 1 Euro... :haha: Kasa z koszulek i pamiątek szła na kolejne transfery + apanaże zawodników - wg mojej wiedzy i tak ledwo wychodziliście na 0.
To wygląda na to że kiepska jest twoja wiedza.

Co do tej twojej drugiej części to nie przesadzał bym z tą deprecjacją Realu. W przeciągu ostatnich 3 lat 2 razy wygrywaliśmy ligę, fakt że ostatnio często odpadaliśmy w 1/8 LM ale z drugiej strony to w 1/2 finału ostatnio grają praktycznie tylko kluby angielskie. Zresztą w porównaniu do Milanu, z całym szacunkiem któremu zdarza się nie grać nawet LM i nie osiągać nic w słabiutkim P UEFA (o scudetto już nawet nie wspominając) to mamy lepsze osiągnięcia. No i Serie A pokazała klasę w tym roku w pucharach...

A gwiazda na peweno przyjdzie, jednak bardziej mnie martwi fakt że ze skrzydłowych mówi się tylko o Riberym (ew. Silvie ale on nie jest typowym skrzydłowym jak dla mnie) i nawet jeśli Francuz przyjdzie to zostaniemy tylko z 2 zawodnikami na tej pozycji, w tym ze szklanym Robbenem.

Wróć do „Hiszpania”