Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
#7#
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Piłka w TV

Post autor: #7# » 20 maja 2009, 21:11

Martinho pisze: dużo tego
kwestią gustu co kto lubi , ja nie typowy kibic w PL więc nie porównuj mnie do szarości która sie interesuje tym co wszyscy i nie posiada własnego gustu i zdania. co do cyfry to ja pamiętam same początki i pudełeczko malutkie z karta kluczem i paroma sekundami na odkodowanie sygnału i początkiem transmisji i pierwszymi krokami Smoka i Twarowskiego a nawet Borka w C+ więc od początku jestem z C+, raczkowanie czy n-ki czy Polsatu cyfrowego tez znam niestety męczę sie z piramidą 3 dekoderów dobrze że wizja padła bo były by 4 :mrgreen: więc to z mojej strony nie chęć chwalenia tego co się ma a karcenia tego co sie nie ma i zazdrości .... po prostu ocena tego co mi pasuje a innym nie musi bo wszystkie platformy ocenić mogę. Ale jak to mówią " nie wszystkich musisz kochać , nie wszyscy muszą ciebie kochać ale szanuj zdanie innych aby inni szanowali twoje" więc nie neguje Twojego ...

PS a ja oglądam finał UEFA na nSport ...komentatorzy do d..... ale bynajmniej bez takich technicznych ceregieli jak na TVP :roll:

Finał NFL był w Nsport i mały pozytywny szok to to że z każdej kolejki przez cały sezon pokazywali LIVE mecz w niedziele i moim zdaniem lepiej niż C+ który robił to odświętnie i przy pomocy komentatora od NBA
Ostatnio zmieniony 20 maja 2009, 21:16 przez #7#, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”