Re: Piłka w TV

Awatar użytkownika
#7#
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Piłka w TV

Post autor: #7# » 20 maja 2009, 21:44

Martinho pisze: Siodemka spokojnie nie przewidzialem ze ktos moze wpasc na taki niezbyt madry pomysl ze ma 3 platformy w domu... Po co tyle placic, oplaca sie wam to? Nie lepiej wykupic pelen pakiet C+ i masz wszystko za 160zl? W jednym dkoderze...
Poza tym ty np lubisz ale wiekszosc kibicow w polsce to pilka nozna i siata i do jest dla nich priorytetem wyboru platformy pod wzgledem sportowym...
Co do oceny tego przez ciebie nie wnikam w to ....ale to co robię z kasa z portfela mojego to już tylko moja sprawa ja na to pracuje legalnie i mogę sobie robić co chce :P , co do dekoderów to po prostu zebrały sie i zostały : cyfra od zawsze ( w miedzy czasie wizja której dekoder nadal mam i działa jako C+), Polsat od czasu słynnego Mundialu w Korei i Japonii, który kupił Polsat . N-ka dla Ligi Mistrzów Bundesligi i sportów amerykańskich. Co do opłacalności finansowo tego nie mierze, ale nie boje się, że ktoś kupi w przetargach coś a ja tego nie będę mógł na spokojnie oglądnąć , nie mam jakiś pełnych pakietów mam takie "pełne" pod względem sportowym i nie musi to kosztowac nie wiadomo ile w sumie w TV to tylko sport nic innego mi nie potrzeba filmów HBO itd, i tak częściej jestem na stadionach czy to piłkarskich , żużlowych czy halach sportowych oglądam różne wydarzenia sportowe choć by GP Żużlowe czy DPŚ, Ekstraklasa piłkarska i niższe ligi, koszykówka , i ze względu na bliskość i darmowe bilety to Bundesliga w Berlinie....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”