FMy

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Sławek » 06 mar 2005, 23:15

ja prowadze Inter i mam już 2011 rok :D ...wcześniej prowadziłem Verone drugoligową....teraz już jest pierwszoligowa :wink: ....ten kto ma już 2011 rok w managerze niech napisze kto jest bardzo dobry...jaki zawodnik jest dobry....ja znalazłem paru dobrych statystyków np RODRIGo ale grą to już nie zachwyca...statystyki dobre a gra kiepska i tylko 20 lat....ale dobrym pomocnikiem który ma bardzo dobre statystyki i dobrze gra jest Timo Ter Braak(czy jak to się pisze)....ma 21 lat i go jak najczęściej daję do pierwszego zespołu....a tak w ogóle to polceam klub Inter...wygrałem z nim 2 Ligi Mistrzów pod rząd....i z ręką na sercu nie loadowałem ani jednego meczu....dwa razu miałem w finale ManU....Jak grałem wcześniej Veroną to grali niby dobrze ale mnieli bez względu co robiłem "normalny" styl gry....jak gram Interem to mam normalne nastawienie drużyny i w ogóle a ciągle jestem pod bramką rywala....ostatnio w lidze przegrałem tylko 2 mecze i zremisowałem 3 na 38 spotkań...no a powracając do stylu gry to jestm ciągle pod bramką rywali i mój bramkarz zbiera noty po 6 i 7....bo nie ma co robić na tej bramce :wink: ...podobnie obrońcy....ale to w niektórych meczach np takich derbowych to muszą się napracować...i nie na darmo to idzie....teraz wasza kolej pochwalcie się zawodnikami i powiedzcie który macie rok w grze!!!!! :)

Wróć do „Hyde Park”