problem tylko w tym że tak można skwitować baaaaaaardzo wielu ofensywnych pomocników. Ale fakt faktem lepsi oni niż Dejan. Problem tylko w tym że tych naprawdę świetnych jest bardzo mało. Jak nie ma już Diego w zasięgu pozostał w zasadzie tylko Sneijder i ewentulanie Cassano, tak na moje oko. Reszta to transfery przeprowadzone z konieczności, które zazwyczaj niewiele dają (patrz Quaresmalepiej sciagnac jego niż meczyc sie ze Stankovicem
A co do waszej mega wiązanej trasakcji z Genoą to dziwią mnie 2 sprawy.
1. Brak konsekwencji w kontekście Acquafresci, którego jeszcze rok temu Inter wykupywał za sporą kasę a teraz oddaje (choć za sporą kasę jednak)
2. Dlaczego Motta? Rozumiem że miał świetny sezon w Genoi, ale mi się zdawało że Inter powinien ściągnąć naprawdę klaswoego środkowego pomocnika a nie pierwszego lepszego typka, ktory rozegrał 1 dobry sezon
Z drugiej strony Milito to świetna decyzja. Bardzo mi imponował w tym sezonie (do najlepszej 11 roku go jak nic!), młody może nie jest, w silnych klubach nigdy nie grał, ale to pewniak i dobrze pasuje do Zlatana (a jak usiądzie na ławie kosztem Balotelliego z czasem to też nie będzie pewnie wojen robił) Dobry gracz i tyle.