Skoro prawnie wszystko jest legalnie to dlaczego to tak nazywasz? Nie lepiej jest napisać, że Arsenal ( i nie tylko moi drodzyKillerbean pisze:Napisałem podpierdala a nie kradnie . Wykorzystywanie możliwości zakontraktowania piłkarza w swoim kraju ( anglia ) z punktu widzenia Hiszpanii ( gdzie kontrakty profesjonalne można zawierać od 17 roku życia ) wygląda troche na podpierdalanie.
Widocznie słabo je znacie. Więcej pij, mniej się ucz.Killerbean pisze:Moja promotorka z prawa karnego pewnie by się nie zgodziła . Ale co tam ona wie przecież moją znajomość ocenił 18 latek .
Można to tak nazwać. Poniosło mnie. Jestem po % ;/Killerbean pisze:To było iście debilne . Już nawet nie głupie .
Jakie wiecznie? Po prostu już nie mogę tych komentarzy a'la felieton Davsona. To jest żałosne. Jeżeli na dzień dzisiejszy liga angielska po tych przywilejach nie była by tam gdzie jest to dzisiaj nic byście nie mówili.Killerbean pisze:A propos napinania to właśnie przez cały czas to robisz . Wiecznie się sadzisz i napinasz .