Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Killerbean » 23 maja 2009, 0:51

guru pisze: Killerbean napisał(a):Moja promotorka z prawa karnego pewnie by się nie zgodziła . Ale co tam ona wie przecież moją znajomość ocenił 18 latek .

Widocznie słabo je znacie. Więcej pij, mniej się ucz. :roll:
Pije odpowiednie ilości . Temat prawniczego obeznania już zamknę , bo robi się naprawdę niepoważnie .
guru pisze: Jakie wiecznie? Po prostu już nie mogę tych komentarzy a'la felieton Davsona. To jest żałosne. Jeżeli na dzień dzisiejszy liga angielska po tych przywilejach nie była by tam gdzie jest to dzisiaj nic byście nie mówili. :]
Mnie tez wkurzają te felietony i komentarze . Ale to jest materiał na długą dyskusję , która powinna być odpowiednio zakrapiana . Co do dominacji ligi angielskiej to w mojej opinii jest kwestia kontrowersyjna . Co to za dominacja skoro w ciągu ostatnich 3 lat tylko Man Utd wygrał LM . Pewnie były 3 drużyny w półfinałach ale jeśli efektu w postaci zwycięstwa drużyny z Anglii nie ma , to co to za dominacja . Ale jak już wcześniej zauważyłem kwestia ta jest kontrowersyjna i zapewne wielu się ze mną nie zgodzi .
Co do poziomu szkółki Arsenalu się nie będę wypowiadał bo nie jestem w tym za bardzo obeznany ale wiem że Barca ma świetną. Pozdro

Wróć do „Anglia”