Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: Jarzinho » 23 maja 2009, 19:56

czeher pisze:A Lechia to z kim walczy? z zespolem walczacym o zlote majtki? pewniak roku 2 na Lechie. A poza tym lepiej wyglada na papierze vicemsitrzostwo anizeli 3msc
Nie sprawdzałem rozpiski, jednak Lechia jest za Cracovia na dzień dzisiejszy i zwyciestwo daje Krakowianom utrzymanie. Wiem jak Lech wyglada w ostatnich spotkaniach, gdy niby o coś jeszcze walczy, ale szanse na to sa takie jak w poprzednim roku. Dobrze to wyglada mistrzostwo.
czeher pisze:Smiejesz sie z gry Gornika na wyjezdzie a Craxa to orzel jesli chodzi o ta kategorie? Sprawy kibicowskie to jedno a realia bosikowe drugie
Nie śmieje sie z postawy Gornika na wyjeździe, ale nie trawie ich gry. Kiedy widze kompletny brak kreatywności, pomysłu itp. Szczot na środku napadu :P Pomysły to Heniowi nie wyszyły, Cracovia przynajmniej w kilku spotkaniach pokazała jakiś fajna piłkę na tak. Górnik ZEROOO. Z zagrozonych druzyn graja najbrzydsza piłkę, a dla mnie mimo wszystko to takze sie liczy.

Co do sedziow, gdyby Wisła przegrała dzisiaj 1-2 to przez sedziego, bo karny z dupy. Ogolnie dzisiaj sedziowie mylili się strasznie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”