Re: Król Strzelców La Liga

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Król Strzelców La Liga

Post autor: Asteniu » 24 maja 2009, 14:33

MGiggs pisze:Rozumiem że piłkarza który zdobyl złota piłke nie mam prawa nazywać fantastycznym :boje się:
widze ze asteniowi zyłka pekła i już kuszczakami zapodaje :mrgreen:
A gdzie ja takie coś napisałem ? Gdzie zanegował jego talent ? Ja zadałem Ci tylko proste pytanie, a ty na nie nie jesteś w stanie odpowiedzieć, a jedynie zaczynasz szczekać.
MGiggs pisze:Ronaldo miał fenomenalny sezon, 1 skrzydłowy od czasó besta z tylokma bramkami, krol strzelcow LM i Premiership za co zdobył złota piłke. piłkarz zupełnie unikalny jak Messi czy kiedyś Raul. I mam to zestawic z Forlanem?
Statystycznie wychodzi to samo.
RealFan pisze:zastrzeliliby go? zrobili pole minowe w polu karnym? ciekaw po prostu jestem, co antyforlanowego maja boro czy blackburn.
Nie, nie i nie. Po prostu MGiggs by mu zabronił tego i już. Ewentualnie rzucił by na niego klątwę.
Kamil232 pisze:. Upraszczanie to wszystko i sprowadzanie tylko do ligi jest niedorzecznością.
Zgodzę się.
MGiggs pisze: Realfajnie, ja pamietam jak Diego po meczu z Blackubern dostał magiczna note 1 od 3 dzienników :wink: . Blackubern ma lepsza defensywe od takiego Gijonu i to wstyd że ekipa z takimi amatorami w defensywie ma szanse na utrzymanie w tak znakomitej lidze.
I co to ma do rzeczy ? Teraz w Hiszpanii za każdy mecz dostaje 10. Co do Sportingu Gijon to oni po prostu są bardzo źle taktycznie poustawiani, choć z pewnością ich obrońcy nie nadają się do Primera Division.
MGiggs pisze:Robinho pokazał że ma dar do znajdowania sie w odpowiednim miejscu w polu karnym. ma 0 obowiazków w drużynie jesli chodzi o defensywe i jest wolnym ptakiek bez przypisu.
Natomiast Forlan tego daru nie ma :haha: Po drugie często wraca się do obrony i rozgrywa, tak więc nie mógł by strzelać bramek w Anglii.
MGiggs pisze:Forlana pamietam jak strzelił ześwietymi piekna bramke w 85 minucie i biegał przez pare minut bez koszulki bo jej nie potrafił założyć. :beer:
Bo gdyby był dobrym napastnikiem to zakładał by ją w dwie sekundy, a tak chłopak ambitnie pobiegł odzyskał piłkę, no ale nie potrafił założyć szybko koszulki i to go eliminuje z bycia dobrym napastnikiem.
lisek_chz pisze:Forlan z gry w Manchesterze kojarzy mi się tylko z błędem Dudka, po którym Urugwajczyk strzelił gola i...

http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg
Każdemu może się zdarzyć, chociaż naprawdę pięknie to zrobił i z wielką klasą.
lisek_chz pisze:W tym sezonie gra świetnie i w pełni zasługuje na tytuł króla strzelców. Po sezonie Atletico będzie miało bardzo duże problemy, aby utrzymać go w zespole, tym bardziej, że zainteresowanie zgłaszał Real.
Nie będzie miało. Sam Forlan zapowiedział że na pewno zostanie, bez względu na wszystko. Prasa donosiła że jeżeli Atletico nie zakwalifikuje się do LM to odejdzie. Prezes Atletico powiedział że go nie sprzeda chyba że ktoś wyłoży 36 mln euro. Ostatnio było że Barca chcę tyle za niego dać. W sumie nie zdziwił bym się gdyby perspektywa gry w Barcelona by go skusiła, jednak na 95% zostanie, podobnie jak Aguero.

Wróć do „Hiszpania”