Oj burku, widzę że wciąż nie doczekam się odpowiedzi na to pytanie, być może za trudne.MGiggs pisze:Napisałem ze Ronaldo jest fenomenalny a ty szczekałes prowokacyjnie ,,który zawodnik w MU nie jest fenomenalny, Kuszczak?,,.
Rolando najlepszy, Carrick najlepszy, Evans, Rio, Vidic, Tevez, Rooney, Giggs, Scholes, Evra najlepsi. No to może Kuszczak nie ?
Ja niczego od innych nie wynagam.MGiggs pisze:Wybacz ale zrozum co sam piszesz a pozniej wynagaj tego od innych.
To fajnie masz w domu.MGiggs pisze:Statystycznie to kazdy mąż bije żone,
Ja nie rozumiem ? A gdzie to niby pisze. Zresztą niech będzie nie rozumiem, za to ty wszystko pojmujesz, bo kibicujesz MU, a jego kibice są fenomenalni, fantastyczni i wszystko pojmują.MGiggs pisze:dlatego tobie zostawiam statystyke bo nie rozumiesz fenoomenu i geniuszu Ronaldo z poprzedniego sezonui aż wstyd to zestawiać z Forlanem.
Tak wstyd zostać najlepszym strzelcem Hiszpanii i najlepszym strzelcem Europy dwa razy w karierze. Przecież dwa razy tą nagrodę zdobywali tacy średni piłkarze jak : Gerd Muller, Eusebio, Thierry Henry i nikt nie zdobył jej trzy razy, tak więc wniosek jest prosty - tylko podrzędni zawodnicy się o nią starali, tym najlepszym nie zależało żeby zdobyć takie gówno. Christiano Rolando ? A to przeprasza wcisnęli mu tą nagrodę na siłę.
A co mnie obchodzi jak gra Robinho w MC ? Jeżeli piszesz że on ma instynkt strzelecki i dlatego strzela bramki w MC, to ja Ci pisze że tym bardziej będzie tak strzelał bramki Forlan.
A według Ciebie nie jest słaby ? Może inaczej, za słaby na ligę Angielską. To nie ty pisałeś że nie strzeliłby nawet połowę tego w PL ? To nie ty napisałeś że wstydem jest porównywać jego 31 bramek z tego sezonu do 31bramek Ronaldo z poprzedniego sezonu. To nie ty napisałeś że Tevez który w tym sezonie zdobył 5 bramek strzeliłby więcej od Forlana który zdobył tych bramek sześć razy więcej ? To nie ty pisałeś że nikt poważny go z Anglii nie kupi ? To nie ty sarkastycznie pisałeś - Niech strzeli jeszcze Anelka i będzie wyborowa para strzelców ? To nie ty nazwałeś go po pierdółką ? Więc nie schrzań tutaj głupot.MGiggs pisze:A Twoje rozumowanie asteniu jest fantastzcyne, dalem bardzo zabawnego linka bo takie jaja sie malo kiedy widzi, ale na tym filmiku widac rowniez pieknego gola Diego,dlatego twoje opowiastki ze chcialem go osmieszyc czy zasugerowac ze jest slaby zostaw dla ludzi z twoja bajeczna dedukcja.caluski
Przejrzyj chłopczyku na oczy i zauważ że jedynie ty nie potrafisz docenić tego czego w tym sezonie dokonuje Forlan który gra FENOMENALNIE i to nie tylko chodzi o strzelane bramki, ale o ambicję, walkę o każdą piłkę, udzielanie się w obronie, rozgrywanie piłki i przywracanie nadziei.
Dla mnie jest to w tym sezonie najlepszy zawodnik PD, który ma największy wpływ na grę swojej drużyny. Taki Aguero jest taki maciupeńki w tym sezonie w porównaniu do Forlana.
dajcie sobie na wstrzymanie // fieldy