Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Elfin
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Elfin » 25 maja 2009, 14:56

Sorry, ale jeśli pojawi się widmo, że Tevez może trafić do LFC to SAF stanie na głowie i wyłoży za niego choćby 50 mln - jak z było z Heinze? Gra na Anfield?

Co do powalczenia o cokolwiek w wykonaniu LFC... Sorry, ale tak jak napisał kolega kilka postów wyżej - nie z tym trenerem. Rozbraja mnie komentarz Szpaka: "genialny, komputerowy, ścisły, wyscylany w kosmos umysł Hiszpana"... Niby gdzie? Raz cufalsko wygrał LM i wielki kozak:P Nie ma konceptu na jakąś błyskotliwą taktykę (1), nie wie, kogo sprowadzać(2), nie potrafi się zatroszczyć o wychowanków(3). Zaraz mi wyskoczy jakiś kibic LFC z argumentami:
1. Wcale nie, bo ma!
2. A Torres?
3. A czyja młodzieżówka o mały włos zdobyła jakiś-tam puchar i czyj młodzik jest na liście 10 potencjalnych gwiazd UEFA?

No tak, ale:
1. Nawet mi się nie chce pisać, wystarczy rzucić okiem na zmiany, które wprowadza w trakcie meczu i analiza taktyki nie będzie potrzebna.
2. A Morientes, Keane, Lucas, Dossena, Riera, Babel? Sorry, jak na zespół z taką marką (choć to zamierzchłe czasy, gdy markę sobie wyrabiał) to po tych piłkarzach można było oczekiwać więcej.
3. A ilu wychowanków gra potem w składzie seniorskim?

W przyszłym sezonie podejrzewam, że przebudzi się Arsenal, a i Chelsea wyjdzie z dołka. Wierzę, że LFC znowu będzie toczyło boje o 4. miejsce z zespołami w stylu Tottenhamu, Aston Villi, czy Evertonu... Powinno być jeszcze Newcastle, ale skoro im się udało spaść, to dlaczego LFC nie mogłoby podzielić ich losu?:P

Wróć do „Anglia”