Re: Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Re: Valencia CF (zbiorczy)

Post autor: Sammyy » 25 maja 2009, 15:09

Asteniu pisze:Ja widzę dwa wyjścia dla Valencii. Pierwsze sprzedać takich zawodników : Villa, Joaquin, Zigic, Banega, El Moro, Miguel, Fernandes. Dodatkowo pozbyć się zawodników którzy tylko obciążają budżet, czyli : Curro Torres'a, Angulo, Del Horno, Edu, Moretti, Hugo Viana,
Jakbyśmy mieli żyć nadziejami to ja pożegnałbym Guaitę, Curro, Miguela (i tak odchodzi) Helguere, Maduro (nie lubię go :D), Del Horno, Carleto (po co oni go sprowadzili ?), Joaqina, Fernandesa, Edu, Viane, Angulo, Morientesa, Zigicia, Banege, Montoro, Sunny'ego, Navarro (wraca po tym sezonie ?), Nacho i resztę tych popierdół na wypożyczeniach. Ville tylko jeśli sam by chciał odejść.

Po pierwsze za nich paręnaście mln. by wpadło, bo drugie kontrakty płacimy wszystkim co są na wypożyczeniach (coś jak w Atletico).

Kadra na przyszły sezon powinna wyglądać jakoś tak (przynajmniej ja to tak widzę):

Cesar, Renan, 3 GK (Fernando w juniorach nieźle chyba rokuje, czy jak on tam się zwie), Lillo/Xaimo Navarro. Pedro Lopez (Valladolid - podobno już zaklepany w miejsce Miguela), Marchena, Albiol, Alexis, Lomban, Moretii, LO, Albelda, Baraja, DM, DM, Vicek, Mata, Silva, Pablo, PP/LP, Villa, Michel, N

Uzupełnić to jeszcze kilkoma zawodnikami z Mestally i nie byłoby źle (np. taki Iago niezłe noty zbiera z tego co pamiętam).

Wszystko ładnie i pięknie tyle tylko nie wiadomo jak ma się sprawa z takim filarem zespołu: Albiol, Marchena, Silva, Villa. Po drugie czy jeśli udałoby się ich zatrzymać to jak wyglądałyby transfery. Znając zarząd to nie zdziwię się jak połowa zespołu znowu będzie wypożyczona, a my będziemy płacić całe kontrakty.
Zresztą fajnie by było gdyby Emery coś się wypowiedział na temat jakichś planów.

Wróć do „Hiszpania”