Jakbyśmy mieli żyć nadziejami to ja pożegnałbym Guaitę, Curro, Miguela (i tak odchodzi) Helguere, Maduro (nie lubię goAsteniu pisze:Ja widzę dwa wyjścia dla Valencii. Pierwsze sprzedać takich zawodników : Villa, Joaquin, Zigic, Banega, El Moro, Miguel, Fernandes. Dodatkowo pozbyć się zawodników którzy tylko obciążają budżet, czyli : Curro Torres'a, Angulo, Del Horno, Edu, Moretti, Hugo Viana,
Po pierwsze za nich paręnaście mln. by wpadło, bo drugie kontrakty płacimy wszystkim co są na wypożyczeniach (coś jak w Atletico).
Kadra na przyszły sezon powinna wyglądać jakoś tak (przynajmniej ja to tak widzę):
Cesar, Renan, 3 GK (Fernando w juniorach nieźle chyba rokuje, czy jak on tam się zwie), Lillo/Xaimo Navarro. Pedro Lopez (Valladolid - podobno już zaklepany w miejsce Miguela), Marchena, Albiol, Alexis, Lomban, Moretii, LO, Albelda, Baraja, DM, DM, Vicek, Mata, Silva, Pablo, PP/LP, Villa, Michel, N
Uzupełnić to jeszcze kilkoma zawodnikami z Mestally i nie byłoby źle (np. taki Iago niezłe noty zbiera z tego co pamiętam).
Wszystko ładnie i pięknie tyle tylko nie wiadomo jak ma się sprawa z takim filarem zespołu: Albiol, Marchena, Silva, Villa. Po drugie czy jeśli udałoby się ich zatrzymać to jak wyglądałyby transfery. Znając zarząd to nie zdziwię się jak połowa zespołu znowu będzie wypożyczona, a my będziemy płacić całe kontrakty.
Zresztą fajnie by było gdyby Emery coś się wypowiedział na temat jakichś planów.