Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2281
Kibicuję: AC Milan

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 25 maja 2009, 18:29

Metal pisze:Martinho ma trochę racji. Jeżeli Ribery ma tak płakać to niech odejdzie,
Podzielam zdanie Wasze.Jak będzie odstawiał fochy i nie będzie chciał grać to najlepiej opchnąć go za 30 mln bo jak mówi pewna maksyma z niewolnika nie ma pracownika.
Wielką historią Bayernu też nie jest bo zagrał dopiero dwa sezonu i jakoś moim zdaniem na gracza z charyzmą i przywiązaniem to on predyspozycji nie ma.
Metal pisze:Jeżeli przyjdzie Zhirkov i Srna, to nie będę miał nic przeciwko odejściu Lahma.
No ciekawa opcja, ale uważam, że powinien jeden z nich przyjść, jak sobie przypominam to gracz CSKA grał w defensywie podczas ME, a Srna gra też na obronie, ale wiem, że moga grać w pomocy, ale jak wydawać pieniądze to na jednego bo po co Bawarczykom dwaj zawodnicy na taką samą pozycję ?
Metal pisze:Potrzeba jeszcze - bramkarze,
Popieram, nie będę się produkował, żeby pisać co sądzę o Rensingu bo szkoda czasu na tego chłopaka.
Metal pisze:Jestem za odejściem Schweinsteigera, doceniam jego miłość do Bayernu, ale rozegrał trzeci sezon z rzędu na niskim poziomie.
Dziwi mnie to trochę, choć już ustabilizował swoją formę to moim zdaniem nie gra tak źle, kiedy Bayern go potrzebuje to potrafi stanąć na wysokości zadania, uważam, że dalej może stanowić o sile Bayernu.
Metal pisze:oza tym możemy oddać Borowskiego, van Buytena, Lella, Ottla
Oprócz Tima nikogo mi nie szkoda bo reszta to piłkarze, którzy nie są na poziomie Mistrza [ ehh byłego :? ], słabi, można za nich parę drobnych wyciągnąć.Borowskiego mi szkoda bo na prawdę w Werderze grał świetnie, co owocowało grą w Reprezentacji, no ale widocznie Bawaria mu nie służy, szkoda bo stracił rok czasu.
Mam obawy, że to samo może spotkać Olica, którego osobiście lubię, bo takich mrówek na boisku nie ma wielu.

W nowym sezonie gwiazdą będzie Van Gall. Mam nadzieję, że przyjdzie, poskłada fajny zespół [ może ktoś z rezerw przyjdzie ], wniesie nową jakość i nie pozwoli na taki wybryk jak w tym roku czyli mistrzostwo Wolfsburga.

Wróć do „Niemcy”