Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Metal » 25 maja 2009, 21:32

Akarin pisze:Nie ogarniam co wymyśliłeś Metal?

Oddać Lahma?

Ej sorry, ale chciałoby sie powiedzieć: ja pier..ole poje..ło Cie?
Zapomniałeś dodać, że tylko i wyłącznie wtedy jak przyjdzie Zhirkov i Srna. Chyba nie powiedz mi, że Rosjanin ma mniejsze umiejętności od Niemca? Oczywiście chcę żeby Lahm został, ale jak będzie bardzo chciał odejść, a Bayern kupi tych dwóch graczy to droga wolna. Nie ma ludzi niezastąpionych.
znam tylko kilku takich piłkarzy którzy potrafią zrobić coś z niczego. Z czego tak z 3 czy 4 gra w samej Barcelonie.
Schweini ma swój styl. Sprowalnia często grę, to akurat fakt. Jednak ma jedne z najlepszych przerzutek na całym świecie. Do tego w miarę dobry strzał z dystansu + wolne. Dajcie mu dobrego partnera na prawą stronę, bądź też dajcie go na środek i będzie znacznie lepiej.
Nie zauważyłem tych fantastycznych strzałów, wolnych czy przerzutek w tym sezonie. Owszem wiem, że potrafi strzelić ale już nie pamiętam kiedy ostatnio 'strzelił' taką bombę z dystansu, już nie wspominając o wolnym. Ja nadal będę stał na swoim, że Bastian nie nadaje się do Bayernu, który ma walczyć o LM - no chyba, że na ławkę rezerwowych. Naprawdę doceniam jego miłość do klubu, ale to nie wszystko.

Wróć do „Niemcy”