Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 27 maja 2009, 9:50

Transfer wszechczasów w Bundeslidze a tu nic :?: Co jeszcze bardziej dziwi, to żadnego komunikatu na pilka.pl :think:

W kazdym razie - mamy Mario Gomeza :!: Za dość wysoką cenę wprawdzie, ale co zrobić. Biorąc pod uwagę talent i w sumie już dośc wysoką klasę młodego Niemca, myślę, że ta kasa prędzej czy później nam się zwróci :wink: Ciekaw jestem tylko teraz, co będzie z Luką Tonim. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Gomez i Toni grali obok siebie, a sadzanie na ławie z jednej strony najdroższego zawodnika w historii klubu, z drugiej najlepiej w tej chwili zarabiającego, nie ma kompletnie sensu. Wniosek nasuwa mi się jeden - Luca Toni jest na sprzedaż :!: Co ciekawe, Adebayor zdecydował się zostać w Arsenalu i nie przechodzić do Milanu. Czyżby więc Toni miał powędrować do Mediolanu w ślad za swoim kolegą Oddo :?:

Co teraz może się jeszcze wydarzyć w naszej kadrze - przyjście Gomeza nie rozwiązuje podstawowych problemów czyli obsady bramki i bocznego obrońcy, a także prawego pomocnika względnie rozgrywającego. No i co teraz będzie z kasą na transfery - czy jest jej aż tak dużo, czy też juz zostało wkalkulowane odejście Ribery'ego :think: Może być gorące lato w tym roku w Bawarii...

Wróć do „Niemcy”