Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Jarzinho » 27 maja 2009, 11:13

Hanni pisze:Ja tylko dodam, że gdy Sir Alex grał już w Pucharach z Aberdeen, Guardiola miał 7 lat.
I.....
fieldy pisze:Spodziewam się czegoś podobnego do 2 meczu z Arsenalem w 1/2 finału. Barca będzie atakować [tak jak Arsenal zaczął], a United będą szukać kontry. W meczu z nami szybko nas skarcili i później już plan wziął w łeb. Dziś pewnie Barca dłużej będzie dotrzymywać im kroku, ale myślę że w końcu coś wpadnie.
Barca zrobi wszystko, żeby MU nie kontrowało, majac na boku Sylvka a w środku Toure. Pewnie Barca bedzie chciała utrzymywać sie przy piłce jeszcze więcej niz zazwyczaj, ale o atakowanie w takim stopniu jak lubi Blaugrana raczej nie bedzie miec miejsca. Mam nadzieje, że Titi sie postara, bo jemu bedzie zależało bardzooo. Po to przeszedł do Katalonii, żeby wreszcie wygrać LM. Tego mu brakuje. Chciałbym, żeby Barca strzeliła bramke, to otworzy wynik spotkania i widowisko bedzie zapewnione. Jesli bedzie tak jak wielu przewiduje, że Barca bedzie waliła głowa w mur, a MU czekało na kontry, to moze być cięzko. VeB

Wróć do „Puchary Europejskie”