Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 27 maja 2009, 11:24

Akarin pisze: Może planuje, że będziemy grać 3 napastnikami? Wątpliwe, ale jednak możliwe.
Nawet jak będzie grał 3 napastnikami, to chyba nie sądzisz, że będzie to układ Gomez-Toni-Klose (Olic) :?: Do tego zestawu trzeba przynajmniej jednego świetnego skrzydłowego (Ribery?), tak czy inaczej dwojka z wymienionych 4 prominentów siedzi na ławie. A jest jeszcze Mueller, którego mniej lub bardziej Bayern będzie chciał forować (chyba, że go wypożyczą np. do Hannoveru czy Hoffenheim).

Też stawiam na 4-4-2. Co więcej, nie zdziwię się jak zobaczę w naszym zestawieniu diament. Np:
-----------------------------------Tymoszczuk-----------------------------------------
-------------van Bommel (Schweinsteiger)---------------Zhirkow (???)--------------
---------------------------------Sneijder (???)------------------------------------------

Wszystko zależy od tego, kto jeszcze przyjdzie i co będzie z Riberym.
EnJoy's pisze:Bayern może mieć problem z Tonim.Kto będzie chciał kupić tak wiekowego piłkarza, a nawet jak ktoś się skusi to nie liczę na sumę rzędu 20 mln.
Nikt chyba w Monachium nie liczy na taką kwotę :wink: Myślę, że suma maksym. 8-10 mln jest realna w tym momencie.
EnJoy's pisze:Z graczy Bayernu to Kross jeszcze zostaje w Leverkusen.
No jeszcze rok wypożyczenia. Z tym że jednak na miejscu Leverkusen nie liczyłbym na definitywny transfer, zwłaszcza jak Toni się rozwinie (a końcówka druga rundy była już momentami obiecująca).
Akarin pisze:Ciekawe jak tam sprawa z Neuerem sie rozwinie. Nie podejrzewam, zeby Felix go oddał, ale znając Uliego to wszystko jest możliwe :wink:
Szzczerze mówiąc, to ja chyba nie chcę Neuera. Po co mamy kupować "verlierer-gen" z Schalke, już lepszy byłby Adler (choć ma wysoką klauzulę odstępnego), a najlepiej byłoby na 2-3 lata ściągnąć Enkego. No i sądzę tak jak Ty, że Magath się uprze w tym temacie, ma w końcu zrobić z Schalke niezłą ekipę, więc nie będzie zaczynał od sprzedawania jednego z najsilniejszych punktow swojej drużyny :wink:

Wróć do „Niemcy”