Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 176

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 27 maja 2009, 12:50

przembal pisze:ja jednak mysle ze skonczy sie na tym za Bastian zagra na lewej pomocy a Hamit na prawej i tez bedzie dobrze.
Pytanie, czy to by była zmiana jakościowa w pomocy- wydaje mi się, że nie najwyższa.
przembal pisze:Ostatnio cos przycichla sprawa "Mertesackera" ja osobiscie widzialbym go w naszym skladzie, zreszta zawsze z checia ogladam niemcow w trykocie Bayernu.
Też z bym chęcią widział niemieckiego środkowego obrońcę u nas. Ale z tego materiału, który aktualnie jest oferowany, nie ma zbyt wiele do wyboru...Ponoć van Gaal lubi obrońców dobrze grających piłką (tak się tłumaczy "spielstarke"? :P ), Merte raczej do nich nie należy.
przembal pisze:Moze zaszaleje w swoim ostatnim okienku transferowym jako menadzer i wyda 100 mln?? <lol>
Kto wie? :wink: Przykładowo: Gomez (30)+Adler(20)+ Srna (?15)+Tymoszczuk (11)+rozgrywający(20-25) - to już jest ze 100 baniek. No ale te transfery nie przejdą też bez odejść niektórych piłkarzy.
przembal pisze: Nikt nigdzie oficjalnie nie potwierdzil kwoty transferu. Wg mnie Uli wytargowal troche euro i Gomez kosztowal jakies 20 baniek.
Tam chyba nie było targów. Po prostu Bayern skorzystał z klauzuli w kontrakcie Gomeza, zezwalającej na jego odejście za 30 baniek. Co do targów, to w sumie się jeszcze okaze, może np. dowiemy się, że Niedermaier zostaje już na stale w Stuttgarcie.

Wróć do „Niemcy”