Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Logan » 29 maja 2009, 21:14

Brawo Barca, zasłużone zwycięstwo :wink: MU atakował, a pierwszy strzał na bramkę United i bramka. Swoja drogą Vidić nieźle wkręcony w ziemię, na prosty zwód, Edwin też się nie popisał. Cała pierwsza połowa zaskakująco słaba w wykonaniu Holendra. Czarę goryczy przelała bramka Messiego głową z 6 metra ( :!: ). Wstyd dla najlepszej, najwyższej, najszybszej i najsilniejszej pary stoperów nie tylko w Anglii, ale i na świecie. Niestety, ale MU na swiatowym poziomie miał tylko Ronaldo w 1 połowie.

Co tu pisać, ja jestem ciekawy czy Barcelona grając z Alvesem, Marquezem i Abidalem tez by ten finał wygrała :P Kto wie czy wynik nie byłby inny.
Wejścia Scholes'a, sytuacji, kiedy gracze Barcelony leżeli i zwijali się z bólu a MU grał komentowac nie będę. Coś już kiedyś napisałem o tej "wielkiej drużynie" z Manchesteru.

Brawo Titi, zasłużył sobie na to trofeum. Ale co by nie cieszył za mocno, z liścia dostał od Platiniego, jak reszta piłkarzy :lol: Liścia zarobił też sam sir Alex, także nie ma co płakać :D

Wróć do „Puchary Europejskie”