Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Finał LM: FC Barcelona- Manchester United

Post autor: Killerbean » 29 maja 2009, 22:05

Logan pisze:Niestety, ale MU na swiatowym poziomie miał tylko Ronaldo w 1 połowie.
Jak dla mnie to Cristiano Ronaldo nie grał na światowym poziomie . Wiadomo że to jest klasa światowa ale w tym meczu bardzo przeciętnie , choć kilka strzałów należy odnotować . W tym sezonie rysuje się ewidentna przewaga Messiego nad Ronaldo .
Wstyd dla najlepszej, najwyższej, najszybszej i najsilniejszej pary stoperów nie tylko w Anglii, ale i na świecie
Z tym światem bym też nie przesadzał ( moja opinia ) . Są świetni ale dla mnie para Puyol - Pique jest lepsza . Ae jak już zaznaczyłem kwestia upodobań .
Logan pisze:Wejścia Scholes'a, sytuacji, kiedy gracze Barcelony leżeli i zwijali się z bólu a MU grał komentowac nie będę
No wejście w Busquetsa było typowym na złamanie nogi . Wzięcie pod siebie kończyny na której przeciwnik oparł cały swój ciężar , nierzadko kończyło się tragicznie .

Najbardziej mnie jednak zdziwiło że taki stary wyga jak Ferguson dał się objechać Pepowi .
Wygraliśmy zasłużenie .

A tak w ramach ciekawostek to "Sir" przy Fergusonie jest wyłącznie w użyciu przez media . On sam bowiem nie może tytułować się sir . Order nadany mu przez królową jest to : Commander of British Empire ( CBE ) a tytułu SIr lub Dame mogą używać wyłącznie odznaczeni orderami 2 najwyższych kategorii -
# Knight Grand Cross (GBE) or Dame Grand Cross (GBE)
# Knight Commander (KBE) or Dame Commander (DBE)

Wróć do „Puchary Europejskie”