Ja też, tyle tylko, że bardziej prawdopodobne jest jego przejście do Barcelony. Tym bardziej, że w przeciwnym kierunku powędrowałby Hleb, a Francuz przez to kosztowałby mniej.Ja cholernie bym chciał Riberego.
Jeżeli rzeczywiście Apacz odejdzie, wydaje mi się, że właśnie Francuz zostanie ściągnięty na Old Trafford. Już w zeszłym sezonie w mediach wrzało o kupnie Benzemy. Nasri już poszedł, Ben Arfa też zmienił barwy. Nie chcę, żeby Tevez nas opuszczał, ale jeśli to zrobi, Benzema byłby idealnym rozwiązaniem.Pytanie, kto po niego sięgnie. Raczej nie my.
Nie wydaje mi się, że Ferguson pozbędzie się Naniego. Bo niby czemu miałby to robić? Za duże nadzieje są pokładane w Portugalczyku, a niejednokrotnie udowadniał, że jest piłkarzem nietuzinkowym. Owszem, w 13 meczach strzelił ledwie jednego gola, ale tylko z Hull zagrał od początku do końca. Mam nadzieję, że zostanie.Ciekawe co Ferguson planuje z Nanim, chłopak w tym sezonie całkowicie się zagubił, pozbywanie się go w tym momencie mogłoby być błędem ale z drugiej strony musi zacząć robić jakieś postępy.
Podobnie jak Tevez
Jeśli chodzi o wzmocnienia, jak już wcześniej pisałem, według mnie trzeba się rozglądać za bramkarzem. Foster ma kontuzję, nigdy nie był jakimś wybitnym bramkarzem, a trzymanie go w obwodzie, bo kadra narodowa potrzebuje golkipera, jest chybionym pomysłem. Kuszczak nie przebije się do pierwszej jedenastki i w przeciwieństwie do Fabiańskiego powinien albo iść na wypożyczenie, albo po prostu odejść, bo marnuje się na ławce.