Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Loczek » 30 maja 2009, 11:18

Ja cholernie bym chciał Riberego.
Ja też, tyle tylko, że bardziej prawdopodobne jest jego przejście do Barcelony. Tym bardziej, że w przeciwnym kierunku powędrowałby Hleb, a Francuz przez to kosztowałby mniej.
Pytanie, kto po niego sięgnie. Raczej nie my.
Jeżeli rzeczywiście Apacz odejdzie, wydaje mi się, że właśnie Francuz zostanie ściągnięty na Old Trafford. Już w zeszłym sezonie w mediach wrzało o kupnie Benzemy. Nasri już poszedł, Ben Arfa też zmienił barwy. Nie chcę, żeby Tevez nas opuszczał, ale jeśli to zrobi, Benzema byłby idealnym rozwiązaniem.
Ciekawe co Ferguson planuje z Nanim, chłopak w tym sezonie całkowicie się zagubił, pozbywanie się go w tym momencie mogłoby być błędem ale z drugiej strony musi zacząć robić jakieś postępy.
Nie wydaje mi się, że Ferguson pozbędzie się Naniego. Bo niby czemu miałby to robić? Za duże nadzieje są pokładane w Portugalczyku, a niejednokrotnie udowadniał, że jest piłkarzem nietuzinkowym. Owszem, w 13 meczach strzelił ledwie jednego gola, ale tylko z Hull zagrał od początku do końca. Mam nadzieję, że zostanie.
Podobnie jak Tevez :roll:

Jeśli chodzi o wzmocnienia, jak już wcześniej pisałem, według mnie trzeba się rozglądać za bramkarzem. Foster ma kontuzję, nigdy nie był jakimś wybitnym bramkarzem, a trzymanie go w obwodzie, bo kadra narodowa potrzebuje golkipera, jest chybionym pomysłem. Kuszczak nie przebije się do pierwszej jedenastki i w przeciwieństwie do Fabiańskiego powinien albo iść na wypożyczenie, albo po prostu odejść, bo marnuje się na ławce.

Wróć do „Anglia”